Despre noi

logo fem broker de asigurare

Fem Broker de asigurare este o societate de intermediere in asigurari infiintata in anul 2010, an dificil din punct de vedere economic in Romania dar si in lume. Noi am considerat acest lucru ca fiind o oportunitate, pentru ca in perioadele de crestere a riscului (finaciar, de job , valutar, etc) , apetitul populatiei pentru economisire si conservare a valorilor creste direct proportional. Acest lucru se reflecta in volumul vanzarilor de asigurari de viata, planuri finaciare de economisire si vanzarile de asigurari generale.
Totodata contextul legislativ favorabil ne ajuta in demersul nostru de a constientiza atat necesitatea asigurarilor in viata oamenilor cat si faptul ca legile din Romania incep sa sprijine acest lucru.
Practic, echipa noastra formata din 7 oameni cu experienta si specializati in vanzarea de asigurari va ajuta sa construiti cele mai bune planuri financiare de pensie si pentru studiile copiilor sau sa alegeti cele mai avantajoase conditii pentru a va asigura locuinta sau masina. Putem de asemenea sa alegem pentru dumneavoastra asiguratorul preferat.

REGISTRUL personalului propriu al asiguratorilor si Jurnalul asistentilor FEM Broker de Asigurare

Ceea ce ne face deosebiti este dorinta de a sta mereu impreuna cu clientii nostri si de a exploata impreuna oportunitatile pietei de asigurari.
Astfel raspundem cu promtitudine solicitarilor dumneavoastra si dezvoltam relatii de incredere reciproca pe termen lung.
De alfel asa s-a nascut ideea infiintarii aceastei societati, din dorinta clientilor nostri de a colabora cu noi pentru toate tipurile de asigurari.

Misiunea noastra
Fem Broker isi propune sa continue bunele relatii de colaborare cu clientii sai sa atraga noi piete de vanzare a asigurarilor, precum si sa-si dezvolte echipa de vanzari pentru a putea pune in slujba lor cunostintele si experienta noastra.
Misiunea noastra este ca in aceasta revolutie a informatiilor de orice fel sa avem viteza de rectie necesara in a rezolva promt cerintele clientilor nostri si de a sta mereu imreuna cu ei.

Valorile noastre sunt:
Integritatea, adica sa corelam ceea ce gandim cu ceea ce spunem si ceea ce facem incat sa ne putem tine promisiunile facute.
Etica profesionala adica sa punem interesele clientilor mai presus de orice.
Profesionalismul, adica sa oferim consultanta de calitate, prin echipa noastra pregatita la standarde europene.